ІНСТРУМЕНТАЛЬНІ ЗАСОБИ РОЗРОБКИ СИСТЕМИ АВТОРИЗАЦІЇ НА ОСНОВІ СТАНДАРТУ OAUTH 2.0 - Дяк , Анна; Тарнавський , Юрій (Прикладна геометрія, інженерна графіка та об’єкти інтелектуальної власності, 2023)
в статті розглянуто основи авторизації через стандарт OAauth 2.0, способи інтеграпроєкту зі стандартом та аспекти вибору правильного способу інтеграції враховуючи конкретні вимоги