ВПЛИВ ІНЖЕНЕРНОЇ ГРАФІКИ НА ГАЛУЗІ ЛЮДСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Автор(и)

  • Олена Гумен КПІ ім. Ігоря Сікорського, Ukraine https://orcid.org/0000-0003-3992-895X
  • Д.В., Мельников КПІ ім. Ігоря Сікорського, Ukraine

Ключові слова:

інженерія, інженерна графіка, імпланти, 3D принтер

Анотація

У статті розглянуто аспекти поширеності графічної інженерії, та інженерної графіки у різноманітних галузях діяльності людей, а саме залежність багатьох галузей промисловості (і не тільки) від інженерії та інженерної графіки. Результатом є отримання інформації щодо поширеності інженерних спеціальностей та різноманітність інженерії у діяльності людини. Методом дослідження є вивчення статистики впливу технічної інженерії на усі галузі, та різноманітність інженерних напрямків. Результати роботи можуть бути використані для знаходження статистик щодо впливу та необхідності інженерної графіки у важливих галузях людської діяльності.

Біографії авторів

Олена Гумен, КПІ ім. Ігоря Сікорського

Д.т.н., професор кафедри нарисної геометрії, інженерної та компютерної графіки, фізико-математичний факультет 

Д.В., Мельников, КПІ ім. Ігоря Сікорського

Студент

Збірник доповідей  ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференціії «Прикладна геометрія, інженерна графіка та об’єкти інтелектуальної власності» –  Випуск 11. – 198 с. з іл.

Опубліковано

2022-07-19

Як цитувати

Гумен, О., & Мельников, . Д. (2022). ВПЛИВ ІНЖЕНЕРНОЇ ГРАФІКИ НА ГАЛУЗІ ЛЮДСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ . Прикладна геометрія, інженерна графіка та об’єкти інтелектуальної власності, 1(11), 58–61. вилучено із http://jagegip.kpi.ua/article/view/260603